Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 14:35

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε εφαρμογή της παρ. 4 του άρθρου 66 του Ν. 4849/21, η οριζόμενη Επιτροπή (αρ. απόφασης 502/2022 ΑΔΑ ΨΙΙ8ΩΗΚ-ΟΤΘ) συνήρθε σε συνεδρίαση την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 και προέβη στην καταγραφή των δραστηριοποιούμενων στις λαϊκές αγορές του Δήμου Τυρνάβου, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι σε αυτήν είτε με διοικητική πράξη της αρμόδιας αρχής, είτε με άλλο τρόπο, προκειμένου εν συνεχεία να προβούν στη διαδικασία βελτίωσης θέσης ή απόδοσης θέσης κατά περίπτωση.

Κατόπιν αναζήτησης και μελέτης των αρχείων της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου καθώς και των φακέλων των πωλητών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Δήμου Τυρνάβου, κατέληξε στην καταγραφή των παρακάτω προσωρινών πινάκων δραστηριοποιούμενων πωλητών.

Εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας, οποιοσδήποτε πωλητής ο οποίος έχει έννομο συμφέρον, μπορεί να υποβάλλει ένσταση κατά του παρακάτω πίνακα στα γραφεία του Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Τυρνάβου (τηλ. Επικοινωνίας 2492350158 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Ταυτόχρονα θα καλούνται οι επιθυμούντες βελτίωση θέσης, να προσέρχονται για την υποβολή αίτησης μέχρι 13-12-2022.

Μετά το πέρας της επεξεργασίας των ενστάσεων θα γίνει νέα ανακοίνωση με τον οριστικό πίνακα καταγραφής.

Επισυνάπτονται οι σχετικοί πίνακας καταγραφής των θέσεων ανά λαϊκή αγορά και τα μέτρα πρόσοψης κάθε θέσης καθώς και η κάτοψη των χώρων των Λαϊκών Αγορών Τυρνάβου και Αμπελώνα.

Δημαρχείο Τυρνάβου

Σταύρου Καράσσου 1,

τ.κ. 40100

τηλ. 2492350100

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμος Τυρνάβου Εποικινωνία Δήμου Τυρνάβου Χρήσιμα Τηλέφωνα Δήμου Τυρνάβου
facebook rss Δήμου Τυρνάβου Youtube Tirnavos